Home      Login       Nieuwsbrief aanmelding    Uit voorraad geleverd!    snelle verzending      
                                                           
logo

temari 1: Japanse bal borduren

temari 1: Japanse bal borduren
temari 1: Japanse bal borduren
40.00
InStock
Prik een datum
Aantal
Staffelprijzen
2x
€ 37.50 p/s


9x
€ 30.56 p/s


Oorspronkelijk geïmporteerd uit China en geïntroduceerd in Japan rond de 15e eeuw, temari's waren speelgoed balletjes die moeders voor hun kinderen maakten. Ze gebruikten overblijfselen van oude zijden kimono's die ze oprolden en met zijden draad vastbonden. Er werd vervolgens op de balletjes geborduurd. Na verloop van tijd werden de patronen steeds complexer en tegenwoordig wordt zijde vaak vervangen door wol en katoenen draad.
Tijdens deze workshop gebruiken we kant en klare ballen (ook "core" genoemd) die zorgvuldig in Japan zijn gemaakt. De bal hoeft u dus niet zelf te maken maar u leert hoe u die kan borduren. Om dat goed te kunnen is het nodig om een paar steken en een paar geometrische vormen te leren maken. Ballen komen in 3 kleuren (rood, zwart en wit) en garen in 19 kleuren. Voor een glinsterend effect kunt u tussen 5 verschillende kleuren lamé (metallic glitter garen) kiezen.
Kom snel kennis maken met een, in Nederland, nog niet zo bekende techniek! We werken met materiaal uit Japan en voornamelijk van Olympus-thread, dé fabrikant en specialist van sashiko-/borduurmateriaal.

-duur: 2,5 uur
-tarief: 40 euro/ persoon. Als u voor 2 mensen of meer boekt, kost een workshop 37,50 p.p. Als u voor 9 mensen boekt, kost een workshop maar 30,56 euro p.p.! Neem dan gezellig wat vriendinnen mee!
-minimaal 3 personen
-maximaal 9 personen


Het tarief is inclusief thee/koffie (met iets lekkers) en materiaal (core, set borduurnaalden, katoenen  en  glitter garen).
U mag natuurlijk ook uw eigen broodje/snack meenemen.

De inschrijving wordt pas na betaling definitief. Bij minder dan 3 inschrijvingen wordt de workshop 4 dagen van te voren geannuleerd. De annuleringsvoorwaarden vindt u hier.
Als de workshop uitverkocht is, neem contact met me op.

Terug naar overzicht
Nieuwe workshop: boro, Japanse patchwork


Schrijf je snel in!
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN