Login        Nieuwsbrief aanmelding    vóór 12 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
japan 2
 Hallo allemaal

ik ben Beatrice, de eigenaresse van Japan is fun! Welkom op mijn website. Ik zal kort vertellen hoe Japan is fun! begonnen is. Mijn fascinatie voor Japan begon heel lang geleden toen mijn tante met een Japanner trouwde. De taal en de cultuur van mijn aangetrouwde oom vond ik zo mooi en bijzonder dat ik begon, als kind, een beetje Japans te leren. Vele jaren later gebeurde er iets fantastisch: vanwege mijn mans werk verhuisden we met onze kinderen maar Japan!
 
In Tokio, de grootste stad ter wereld, hebben we een ongelooflijke tijd doorgebracht. Omdat we daar zoveel hebben gezien, geleerd en meegemaakt (daar kregen we nog een kind) zal Japan altijd een heel bijzondere plek in ons hart hebben.
 
Terug in Nederland wilde ik graag iets doen dat me dichtbij Japan zou brengen. Toen is het idee van Japan is fun! geboren. Met Japan is fun! wil ik iedereen laten zien hoe leuk en bijzonder Japan is. Mijn webshop is gespecialiseerd in de steeds populairder wordende  Japanse borduurtechnieken sashiko en kogin. Omdat Japan is fun! de exclusieve distributeur voor Olympus-thread (de Japanse sashiko specialist) is, vindt u bij ons een ruime keuze aan fournituren en accessoires voor het traditioneel Japanse borduren (ook van het bekende merk Clover) en naast onze prachtige Japanse stoffen van zeer hoge kwaliteit zijn er ook mooi en originele kits om meteen aan de slag te gaan: sashiko en kogin kits, patchwork kits, borduurpakketten, kits van washi papier.
Laat uw fantasie de vrije loop!

Have fun!

Beatrice