De webshop is open!
                       
               
Home      Login       Nieuwsbrief aanmelding    Uit voorraad geleverd!    snelle verzending      
                                                           
logo

mini kaartjes

mini kaartjes
mini kaartjes
mini kaartjes
mini kaartjes
mini kaartjes
2.00
InStock
kies je kaart
Aantal
Dit zijn hele bijzondere kaartjes. Een bijzonder iemand verdient toch zo'n bijzonder kaartje...

Kaartje hart: Schrijf een heel kort bericht in het hartje, leg het hartje in de handen van het meisje en doe het in het bijgesloten envelopje. Om het kaartje te kunnen lezen moet het meisje het hartje eerst opeten (het hartje moet aan de achterkant getrokken worden).

hartje: 3 cm x 4 cm
meisje: 5 cm x 8,5 cm
envelopje: 7 cm x 9 cm

Kaartje kikker: Schrijf een heel kort bericht in de ster, leg de ster in de poten van de kikker en doe het in het bijgesloten envelopje. Om het kaartje te kunnen lezen moet de kikker de ster eerst opeten (de ster moet aan de achterkant getrokken worden).

ster: 4 cm x 4 cm
kikker: 6,5 cm x 7 cm
envelopje: 7 cm x 9 cm

Kaartje kat: Schrijf een heel kort bericht in het visje, leg het visje in de poten van de kat en doe het in het bijgesloten envelopje. Om het kaartje te kunnen lezen moet de kat het visje eerst opeten (het visje moet aan de achterkant getrokken worden).

visje: 3,5 cm x 4 cm
kat: 6,8 cm x 6,8 cm
envelopje: 7 cm x 9 cm

Kaartje taart: Schrijf een heel kort bericht in de taart, leg de taart in de poten van het varkentje en doe het in het bijgesloten envelopje. Om het kaartje te kunnen lezen moet het vakentje de taart eerst opeten (de taart moet aan de achterkant getrokken worden).

taart: 4,5 cm x 4,5 cm
varkentje: 6,8 cm x 7,2 cm
envelopje: 7 cm x 9 cm

Kaartje geit: Schrijf een heel kort bericht in het envelopje, leg het envelopje in de poten van de geit en doe het in het bijgesloten envelopje. Om het kaartje te kunnen lezen moet de geit het envelopje eerst opeten (de ster moet aan de achterkant getrokken worden).

envelopje: 4,3 cm x 3,3 cm
geit: 5,3 cm x 8,5 cm
envelop: 7 cm x 9 cm

 

Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN