Vanwege persoonlijke redenen, geen verzendingen van vrijdag 15 t/m maandag 18 december.  Excuses voor het ongemak.
 
                                                         Home      Login
      Nieuwsbrief aanmelding    Uit voorraad geleverd!    vóór 12 uur besteld, dezelfde dag verzonden  GROOTHANDEL
                                                             
 
logo

Mijn artikel over sashiko

Mijn artikel over sashiko
01 augustus 2017
In Juli heeft het handwerkblad "Handwerken zonder grenzen" mij gevraagd of ik een artikel over sashiko wilde schrijven. Het antwoord was natuurlijk: JA! Het artikel was te vinden in de editie van augustus. Het was mijn eerste artikel over dit onderwerp en ik vond het heel leuk om te doen. Hopelijk zullen de lezers het een boeiend onderwerp vinden en misschien zal de bijzondere Japanse techniek meer bekendheid in Nederland krijgen. Reactie schrijven op Mijn artikel over sashiko