kumihimo: vlechten op z'n Japans - www.japanisfun.nl

kumihimo: vlechten op z'n Japans

kumihimo: vlechten op z'n Japans
kumihimo: vlechten op z'n Japans
kumihimo: vlechten op z'n Japans
kumihimo: vlechten op z'n Japans
kumihimo: vlechten op z'n Japans
40.00
InStock
Prik een datum
Quantity
Staggered Price
2x
€ 37.50 p/s


9x
€ 30.56 p/s


kumihimo, het vlechten van kleurrijke satijnen koordjes, is een ambacht die ontstond meer dan 1000 jaar geleden in Japan. De gevlochten koordjes werden gebruikt tijdens religieuze rituelen maar ook als accessoires, als versiering van traditionele klederdracht of om objecten te bundelen. Het duurde niet lang voordat vrouwen kumihimo gebruikten om de "obi" (brede kimono riem) strakker of losser te maken. Vroeger werd er op een soort houten kruk met een gat in het midden gevlochten maar tegenwoordig kunt u op een zachte schijf dezelfde techniek gebruiken. Zo maakt u eenvoudig (en overal) armbanden, kettingen, riemen, sleutelhangers...  We zullen met satijnen koordjes van 1 of 2 mm dikte werken. Als eindresultaat heeft u een prachtige armband of sleutelhanger.

-duur: 2,5 uur
-tarief: 40 euro/ persoon. Als u voor 2 mensen of meer boekt, kost een workshop 37,50 p.p. Als u voor 9 mensen boekt, kost een workshop maar 30,56 euro p.p.! Neem dan gezellig wat vriendinnen mee!
-minimaal 3 personen
-maximaal 9 personen


Het tarief is inclusief thee/koffie (met iets lekkers) en materiaal (1 kumihimo schijf, satijnen koordjes, accessoires voor armband of sleutelhanger). U mag natuurlijk ook uw eigen broodje/snack meenemen.

De inschrijving wordt pas na betaling definitief. Bij minder dan 3 inschrijvingen wordt de workshop 4 dagen van te voren geannuleerd. De annuleringsvoorwaarden vindt u hier.
Als de workshop uitverkocht is, neem contact met me op.

Back to overview


Leave your comment

Workshop moyouzashi sashiko!
kinchaku sashiko & boro kits
Dinsdag 20 nov., 9.30-12.00
Schrijf je snel in!
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close