kit kinchaku bag- sashiko (dragonfly) - www.japanisfun.nl

kit kinchaku bag- sashiko (dragonfly)

kit kinchaku bag- sashiko (dragonfly)
kit kinchaku bag- sashiko (dragonfly)
40.00
InStock
Quantity
Met deze kit maakt u op een eenvoudige manier een unieke Kinchaku met prachtige Japanse motieven! Een kinchaku is een traditioneel Japans trekkoord tasje dat oorspronkelijk voor kleine voorwerpen werd gebruikt: geld, medicijnen, make-up of lunchpakket (bento). Het lapje stof die de tas dicht houdt maakt de tas wel typisch Japans.
Alles is al op maat geknipt.
-stap 1:borduur de voorkant van de tas met de "sashiko" techniek: de stof is voorbedrukt en u hoeft alleen op de print te borduren. Daarvoor gebruikt u simpele rijgsteken.
-stap2: zet de tas in elkaar. Wel makkelijk dankzij een heldere uitleg (u krijgt de linkt na dat u de bestelling heeft geplaatst).
-stap 3: verras uw vrienden met een prachtige en originele tas!


Dat vindt u in de kit: een voorbedrukt lapje (sampler)x1, stevige stof voor de tas (x2), stevige stof voor de hengsels (x2), stevige stof voor de binnenzak (x1), Japanse stof voor de afsluiting van de tas (x2), Japanse koordjes (x2), set sashiko naalden (x1), leren Japanse vingerlapje (x1), 2 klosjes garen van 20 cm (rood en mosterd).
Dat heeft u nodig: naaimachine, naaimachine garen (donkerblauw en rood), liniaal, schaar, stof potlood, speldjes (eventueel ook textiellijm), 1 veiligheidsspeld (niet te klein), een gewone naald.TIP! Was de voorbedrukte stof vooral niet voordat u begint. De print is uitwasbaar!


kleur: indigoblauw (binnen- en buitenstof)
afmeting tas: ongeveer 31cm x 27cm
lengte hengsels: tussen 37cm en 66cm (knip ze als gewenst)
buitenstof:100% katoen
binnenstof: 100% katoen

Back to overview


Leave your comment

Workshop moyouzashi sashiko!
kinchaku sashiko & boro kits
Dinsdag 20 nov., 9.30-12.00
Schrijf je snel in!
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close