Home      Login       Nieuwsbrief aanmelding    Uit voorraad geleverd!    snelle verzending      
                                                           
logo

Kanzashi: delicate sierbloemen met Japanse stof

Kanzashi: delicate sierbloemen met Japanse stof
Kanzashi: delicate sierbloemen met Japanse stof
40.00
InStock
Prik een datum
Aantal
Staffelprijzen
2x
€ 37.50 p/s


9x
€ 30.56 p/s


Tsumami Kanzashi zijn traditionele Japanse bloemen die vroeger werden gedragen in traditionele haardracht. Deze oogverblindende bloemetjes werden door het vouwen van zijde stof gemaakt. Tegenwoordig wordt allerlei soorten stof gebruikt en de bloemetjes zijn ze overal te vinden. Ze kunnen in talloze toepassingen worden gebruikt: bevestig ze aan een haarband, haarclip, broche, ring of waar u het ook wilt.
Tijdens de workshop leert u hoe u zo'n mooie bloem kunt maken. We zullen de prachtige Japanse kimono stof "chirimen" gebruiken. 

-duur: 2,5 uur
-tarief: 40 euro/ persoon. Als u voor 2 mensen of meer boekt, kost een workshop 37,50 p.p. Als u voor 9 mensen boekt, kost een workshop maar 30,56 euro p.p.! Neem dan gezellig wat vriendinnen mee!
-minimaal 3 personen
-maximaal 9 personen


Het tarief is inclusief thee/koffie (met iets lekkers) en materiaal (chirimen stof en wat u nodig heeft om een accessoire te maken). U mag natuurlijk ook uw eigen broodje/snack meenemen.

De inschrijving wordt pas na betaling definitief. Bij minder dan 3 inschrijvingen wordt de workshop 4 dagen van te voren geannuleerd. De annuleringsvoorwaarden vindt u hier.
Als de workshop uitverkocht is, neem contact met me op.

Terug naar overzicht
Nieuwe workshop: boro, Japanse patchwork


Schrijf je snel in!
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN