Home      Login       Nieuwsbrief aanmelding    Uit voorraad geleverd!    snelle verzending      
Winkel gesloten van 19 tot 26 oktober. Sorry voor het ongemak!
                                                           
Annuleringsvoorwaarden - www.japanisfun.nl

Als u zich voor een workshop wilt inschrijven moet u eerst een les inkopen. Dat doet u op de website. U kunt met i-Deal betalen of indien niet mogelijk, dient het verschuldigde bedrag zo snel mogelijk op de bankrekening van Japan is fun gestort te worden. De inschrijving wordt pas na betaling definitief. U ontvangt dan een bevestigingsmail.

Annuleren van de workshop is kosteloos mogelijk vanaf 15 dagen voor aanvang van de workshop. Als u al betaald heeft, ontvangt u op uw rekening het volledige bedrag terug.

Als u tussen 14 en 7 dagen vooraf annuleert, bent u 50% van het totale bedrag verschuldigd. U krijgt dus 50% van uw betaling op uw bankrekening teruggestort.

Bij annulering binnen 7 dagen voor aanvang voor de workshop of als u niet verschijnt, bent u het gehele bedrag verschuldigd.

Bij verhindering kunt u ervoor kiezen om iemand anders aan de workshop te laten deelnemen. Stuur dan een e-mail met de naam van de deelneemster/ deelnemer die u vervangt. Annulering verloopt alleen via de mail (dus schriftelijk).

Mocht Japan is fun de workshop wegens onvoldoende deelnemers annuleren, ontvangt u 4 dagen van tevoren een bericht. Gaat het om overmacht of andere redenen, ontvangt u zo snel mogelijk een bericht. In alle gevallen zullen de betalingen volledig teruggestort worden, tenzij u ervoor kiest om u voor een andere workshop in te schrijven.

Kinchaku boro kit
kinchaku sashiko & boro kits
               SHOP NOW!
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close